Kůň bez jezdce je pořád koněm,ale jezdec bez koně je jen člověkem

1 test

12. dubna 2008 v 15:37 | Katy
Tady je první všeobecný test. Výsledky najdete dole. :
1. Jak se jmenuje plemeno, jehož poznávacím znamením je protěž?
a) hafling
b) fjordský kůň
c) shetland
2. Jakou barvu mají hříbata lipicánů při narození?
a) bílou
b) světle hnědou nebo ryzou
c) tmavě hnědou nebo černou
3. Jaké zbarvení nepatří do základních?
a) palomino
b) strakoš
c) grošák
4. Odkud pochází mustang?
a) Rusko
b) USA
c) Německo
5. Co pro koně NENÍ jedovatá rostlina?
a) náprstník
b) čekanka
c) kapradí
6. Kolik zubů má hřebec?
a) 40
b) 42
c) 44
7. Kolik zubů má klisna?
a) 32
b) 36
c) 40
8. Jak dlouho je klisna březí?
a) 7 měsíců
b) 8 měsíců
c) 11 měsíců
9. Kolik krmných dávek by měl dostávat kůň denně?
a) 1-2
b) 3-4
c) 5-6
10. U kterého plemene jsou typické rousy?
a) chladnokrevníků
b) teplokrevníků
c) plnokrevníků
------------------------
HODNOCENÍ:
1) a
2) c
3) c
4) b
5) b
6) a
7) b
8) c
9) b
10) a
10-9 bodů
Gratuluji. Máš u mě 1!
8-5
Dobré, všeobecné znalosti máš.
4-0
No, teda nic moc. Zkus si taky někdy přečíst nějakou knihu o koních!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Byla jsi tu?

Ano 100% (188)

Komentáře

1 aneta aneta | E-mail | Web | 22. října 2008 v 17:01 | Reagovat

měla sem 9 bodů hyphyp hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 katy katy | 22. října 2008 v 18:59 | Reagovat

to je dobře já měla taky kolem 9 :)

3 nina vlčková 9  let   příští září  (6září)mi bude 10(2009) nina vlčková 9 let příští září (6září)mi bude 10(2009) | 21. března 2009 v 15:57 | Reagovat

já měla 7

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama